Digitaal Dorpsplein

27 november 2015

Beste deelnemers van de infoavond van het Digitaal Dorpsplein,

 

We zijn zover dat we online gaan met het digitale dorpsplein www.indedemsvaart.nl  

 

Jullie ideeën en opmerkingen hebben er toe geleid dat we nogmaals een aantal zaken goed overwogen hebben. We hebben nu een structuur opgezet waar we voorlopig mee verder kunnen.

Het ziet er al mooi uit, maar alles is nog zeker niet perfect en definitief. We hopen dat jullie en het dorp blijven meedenken om hiervan een echt dorpsplein te maken. 

Waar we nu mee willen starten, heeft vooral met de nieuws- en activiteitenkalender te maken. We zouden graag willen dat jullie het nieuws en de activiteiten gaan aanleveren bij de volgende email adressen:

nieuws@indedemsvaart.nl

activiteiten@indedemsvaart.nl 

Deze staan natuurlijk ook op de site.

De vraag is om de berichten en activiteiten aan te leveren in een Word document en de foto’s aan te leveren in een grootte van minimaal 500 KB en maximaal 1 MB.

Als jullie inhoudelijke vragen en opmerkingen hebben over de site, inrichting, info aanpassing, etc. Dan kan dit aangeleverd worden bij beheer@indedemsvaart.nl

Verder wil ik nog vermelden dat de DMC te bereiken is en blijft op de adressen info@indedemsvaart.nl en bestuur@indedemsvaart.nl

Ik hoop dat jullie enthousiast blijven denken en meewerken om www.indedemsvaart.nl het digitale middelpunt van het dorp Dedemsvaart te laten worden.

Namens Pl. Belang Dedemsvaart

Stefan Mensink / bestuurslid

info@plaatselijkbelangdedemsvaart.l