Held gemeente Hardenberg

14 augustus 2017

Held van Hardenberg

Jeugdlintje gemeente Hardenberg

Op maandag 20 november 2017, op de Internationale Dag van de Rechten van het Kind wordt voor de eerste keer in Hardenberg het jeugdlintje uitgereikt. Dit is een speciale onderscheiding voor kinderen en jongeren tot 18 jaar die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor anderen.
 Voor wie is het jeugdlintje? Voor kinderen en jongeren uit de gemeente Hardenberg, jonger dan 18 jaar die zich vrijwillig inzetten voor een ander, een vereniging of instantie of voor (delen van de) de gemeente Hardenberg. Deze inzet moet minimaal een half jaar hebben geduurd in het afgelopen kalenderjaar. Of; Een bijzondere prestatie of daad hebben geleverd of; Een goed initiatief hebben genomen.

AANMELDEN Ken je een held en is hij of zij jonger dan 18 jaar en heeft deze persoon iets bijzonders gedaan voor iemand anders? Wil je hem of haar in het zonnetje zetten? Aarzel dan niet en meld diegene dan aan voor het jeugdlintje! Vul daarvoor het aanmeldingsformulier Jeugdlintje in op www.hardenberg.nl/meldjeheld. De uitreiking De binnengekomen aanmeldingen worden beoordeeld door een speciale jury. Het jeugdlintje wordt op 20 november tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt in het bijzijn van familie en vrienden. De jonge helden ontvangen een bijzondere ‘Held van Hardenberg’ medaille en een cadeau.
Wil je meer informatie? Mail dan naar meldjeheld@hardenberg.nl