Dedemsvaart presenteert zich op 21 februari aan nieuwe inwoners.

23 januari 2018

 

Voor alle nieuwe inwoners die in 2016 of 2017 in Dedemsvaart zijn komen wonen, wordt een speciale avond georganiseerd. Plaatselijk Belang Dedemsvaart heeft het plan opgepakt om Dedemsvaart op zijn breedst te laten zien aan hen die er nieuw zijn komen wonen. Met de insteek dat een “Dedemsvaarter" van alles wel wat moet weten over het dorp. Hiervoor zal er een speciaal programma worden aangeboden. Op woensdag 21 februari wordt e...r in ‘De Baron, een interactieve avond georganiseerd. Het gaat om ruim 400 adressen, waar een uitnodigingskaart in de brievenbus rolt.
De avond heeft als onderliggend thema “verbinding" door elkaar te ontmoeten. Zowel de nieuwe inwoners onderling, maar ook de ontmoeting met de burgemeester, de historie, het huidige dorp, en tevens de ontmoeting met vele culturele, maatschappelijke, en sportieve instanties. Het belooft een aantrekkelijke afwisselende en vooral gezellige avond te worden. Waarbij men op een bijzonder wijze door de avond wordt geleid door een “Vermakelaar.
Namens Plaatselijk Belang Dedemsvaart zijn vele organisaties reeds uitgenodigd om op deze avond deel te nemen aan een soort van presentatiemarkt. Elke deelnemer krijgt één tafel ter beschikking welke naar eigen inzicht mag worden ingericht om zich te presenteren. Op deze manier hoopt men te laten zien wat Dedemsvaart zoal heeft te bieden. Voor de instanties welke ook belangstelling hebben en zich nog niet hebben aangemeld is dit nog mogelijk via contact met Plaatselijk Belang Dedemsvaart.

Aanvullende informatie
Contact personen Nieuwe inwoners avond 2018;
Maus Westerbaan, en John Haverkort
Namens Plaatselijk Belang Dedemsvaart
pbdedemsvaart@gmail.com
Aanvang avond 21 februari 19:30,