4 mei - Herdenken op afstand en toch samen

28 april 2021

4 MEI 2021;  HERDENKEN OP AFSTAND EN TOCH SAMEN!

Ook dit jaar is er op 4 mei de dodenherdenking in Dedemsvaart. Vanwege de coronamaatregelen zal dit niet een gezamenlijke herdenking bij het monument in het gemeentepark zijn, maar herdenken we thuis, ieder op zijn eigen wijze. Evenals vorig jaar hebben we een manier gevonden om toch samen te herdenken. Plaatselijk Belang Dedemsvaart heeft als organisator hiervan een aangepaste vorm bedacht.

Op 4 mei zullen op drie verschillende plekken in Dedemsvaart bloemenemmers klaar staan. Iedereen die dat wil, kan hier tussen 9:00 en 17:00 uur bloemen achterlaten. Hier zijn ook gratis kaartjes beschikbaar om een wens of een gedachte op te schrijven, om deze vervolgens aan de bloemen te bevestigen.

De locatie van de bloemenemmers :

Hoek Marktstraat-Julianastraat (bij Eye Wish)
Bij het Joods monument op de Markt (voor Dorgelo)
Bij het monument aan de Moerheimstraat (Gemeentepark)


De organisatie zorgt ervoor dat de bloemen tijdens een aangepaste herdenking met kranslegging bij het monument worden geplaatst. De herdenking zal volgens de nieuwste regelgeving worden uitgevoerd. 

Deze herdenking is op 4 mei s ‘avonds te bekijken op de facebookpagina van Plaatselijk Belang Dedemsvaart of op onze website www.plaatselijkbelangdedemsvaart.nl

Graag zouden wij als Plaatselijk Belang Dedemsvaart zoveel mogelijk inwoners willen bereiken betreffende bovenstaande bericht. We vragen u om dit bericht zoveel mogelijk te delen.

Wilt u meer informatie vult u dan het contactformulier op onze website in.
www.plaatselijkbelangdedemsvaart.nl

Met vriendelijke groet,
Plaatselijk Belang Dedemsvaart