Sportveldje in gebruik

19 mei 2021

Het sport- hockeyveldje bij de Ark/ de Eiber is klaar.

De afgelopen weken is er met vereende krachten gewerkt aan de realisering van een multifunctioneel sport- en hockeyveldje in de buurt van de basisscholen De Eiber en De Ark. De jeugd kan niet wachten tot de officiële oplevering, die binnenkort plaatsvindt, en heeft het veldje al vol enthousiasme in gebruik genomen.

“Het veldje is zo goed als klaar. Als het helemaal afgewerkt is, gaan we aan de opening zeker nog een officieel tintje geven, maar wanneer precies is nog niet duidelijk”, zegt voorzitter John Haverkort van Plaatselijk Belang desgevraagd.

Ondertussen “balt” de jeugd er al lustig op los. Het veldje is duidelijk een aanwinst voor de jeugd. Met name Joëlle van Ommen en Esmee van den Burg hebben zich er sterk voor gemaakt. Jaren geleden al stapten zij met de wens voor een hockeyveldje naar de gemeente Hardenberg. Dankzij hun niet aflatende inzet en dankzij de hulp van PBD, de gemeente en de hulp van het jeugdwerk van De Stuw is het uiteindelijk gelukt hun hartenwens te realiseren.

<p>Terwijl de finishing touch nog moet plaatsvinden &quot;balt&quot; de jeugd er al lekker op los op het nieuwe sportveldje.&nbsp;</p>