Digitaal dorpsplein

30 september 2015

BIJEENKOMST DIGITALE DORPSPLEIN DEDEMSVAART

 

Voor het nieuw op te zetten digitale Dorpsplein “In Dedemsvaart” organiseert Plaatselijk Belang Dedemsvaart de eerste informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op dinsdag 6 oktober a.s. in MFC De Baron te Dedemsvaart.

 

Tijdens de bijeenkomst informeert Plaatselijk Belang Dedemsvaart (PBD)  geïnteresseerden over het doel van dit Dorpsplein. De bijeenkomst is met name bedoeld voor bestuursleden en de verantwoordelijke voor de communicatie en/of het beheer van de website van organisaties en/of verenigingen. Dit nieuwe idee biedt volop kansen voor inwoners, verenigingen en organisaties uit Dedemsvaart en omgeving.

Het gaat om een ‘podium’ waar informatie beter uit te wisselen is o.a. tussen mensen, bedrijven, verenigingen, activiteiten, gemeenten en zorginstellingen. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld een actuele activiteitenkalender voor het gehele dorp. Daarnaast heeft het Dorpsplein ook een maatschappelijk doel waardoor het makkelijker wordt om op interactieve wijze in behoeften van inwoners te voorzien op het gebied van zorg, vrijwilligerswerk, evenementen en promotie. Tijdens deze avond wil PDB ook graag inventariseren wat het dorpsplein specifiek voor de aanwezigen kan betekenen.

Het programma

Inloop                                                                       19:30  uur

Welkom                                                                    19:45

Toelichting digitaal Dorpsplein                                      20:00

Pauze                                                                        20:30

Interactieve brainstorm, kansen                                    20:45

Afsluiting                                                                    21:30

 

Opgave via  info@plaatselijkbelangdedemsvaart.nl