Inloopbijeenkomst Kotermeerstal

07 februari 2023

DEDEMSVAART – Gemeente Hardenberg laat zien welke recreatieve mogelijkheden er zijn voor de Kotermeerstal. Tijdens een inloopbijeenkomst kunnen inwoners of belangstellenden hun wensen, ideeën of zorgen voor dit gebied delen. De inloopbijeenkomst is op donderdag 23 februari tussen 19.30-21.00 uur in De Baron in Dedemsvaart.

Welke wensen, ideeën of zorgen zijn er? 

In maart 2022 nam de gemeenteraad een motie aan over de Kotermeerstal. Daarin vraagt de gemeenteraad om te onderzoeken welke recreatieve ontwikkelingen en/of voorzieningen een positief effect hebben op de gebruiksmogelijkheden van de Kotermeerstal. Gemeente Hardenberg gaat hiermee aan de slag. En hebben de onafhankelijke Stichting Stimuland gevraagd om dit te verkennen.

Wensen, ideeën en zorgen delen tijdens de inloopbijeenkomst

Stimuland laat eerst zien welke wensen en ideeën er zijn voor recreatieve ontwikkelingen en/of voorzieningen rond de Kotermeerstal. Misschien zijn er ook zorgen. Daarom is er op 23 februari 2023 tussen 19.30-21.30 uur een inloopavond voor inwoners, gebruikers en andere betrokken partijen. U bent welkom in De Baron aan de Julianastraat 54 (Dedemsvaart). Om 19.45 uur is een korte aftrap met wethouder Werner ten Kate en voorzitter John Haverkort (Plaatselijk Belang Dedemsvaart). Verder kunnen belangstellenden gewoon binnenlopen. En hun wensen, ideeën of zorgen delen met medewerkers van Stimuland of van ons.

Aanmelden

Meld u aan voor deze inloopbijeenkomst

Het onderzoek is in de zomer klaar

De onderzoekers van Stimuland gaan in gesprek met betrokken partijen. Ook vragen de onderzoekers aan de verschillende groepen wat ze zelf willen en kunnen doen bij de mogelijke recreatieve ontwikkelingen. Dan maakt Stimuland een overzicht van de recreatieve mogelijkheden die er zijn. Die mogelijkheden worden gepresenteerd aan de inwoners, gebruikers en andere betrokkenen. In de zomer rondt Stimuland het onderzoek af. Het college van burgemeester en wethouders legt de uitkomsten van het onderzoek in de zomer voor aan de gemeenteraad. Die beslist of er een vervolg komt.